top of page

De goede Herder

De Heer is mijn Herder, mij ontbreekt niets.

Psalm 23:1

Ik denk dat deze Psalm 1 van de meest geliefde psalmen is voor velen, een korte maar krachtige Psalm.

Ook voor mij waar ik veel moed en vertroosting in kan vinden.

Ik geloof dat deze Psalm ook voor jouw persoonlijk een bemoediging zal zijn!
" De liefde van de goede Herder gaat alles te boven. "
Dat Hij voor ons zorgt dat geeft mij een veilig gevoel.

Bij Hem te mogen schuilen in welke situatie dan ook.

Afgelopen week had ik het ook echt nodig en kreeg ik een tip, van 1 van mijn dochters deze Psalm te overdenken en te bidden!

Deze psalm geeft kracht. Je bent niet alleen Hij is erbij, in je strijd in je ziekte en in je dagelijks leven! De Herder die je beschermd en is er altijd. Ik bid dat deze Psalm ook jouw zal helpen om de dagen wanneer je aangevallen word vertroosting zal bieden. Jij staat er niet alleen voor als jij het moeilijk hebt.

De goede Herder ontfermt zich over jouw! Hij is je persoonlijke goede Herder.

 

Gebed

Dank U Heer, dat U mijn goede Herder en Vader bent. U bent er voor mij. U zorgt voor mij. dank U Heer dat U mij ziet, en mij nooit los laat, Heer dat het vandaag voor ieder een nieuwe dag is om van te houden, te omarmen, te verwarmen en te genieten! wat U bent Hier en U houd van ons. Amen
24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page