top of page

Zijn plan staat vast!

Want Ik weet welke plannen Ik voor u heb,’ zegt de Here. ‘Met deze plannen heb Ik uw geluk voor ogen, niet uw ongeluk. Ik wil u weer een toekomst en nieuwe hoop geven.

Jeremia 29:11


Ons leven is in Gods handen.

God is absoluut niet slordig en nonchalant.


"Zijn plan met ons staat vast! "


Ik geloof dat God een plan heeft met 3 Christelijke vrouwen Kimberley, Miranda en Monique om samen de stichting Waymaker op te richten en vanuit God's perspectief en plan om voor de armen en minder bedeelden onder ons.


Iedere stap doen ze in geloof.

Zij hielden altijd hoop dat God met hun zal zijn en bidden altijd voor leiding van de

Heilge Geest en zo heeft God met een ieder een plan.Ook voor jouw en mij staat Gods plan vast.


En misschien ben je al bezig met een doelgericht plan voor je toekomst en heb dan ook geloof dat het gaat lukken. Hoop en geloof komt voort uit het hebben van een doel, als u geen hoop hebt houd dan vol!


Er zullen geweldige veranderingen plaats nemen wanneer je doelgericht gaat leven. God zegt: 'Ik weet welke plannen Ik voor u heb.


Wij ontdekken Gods plan in de eerste plaats door te bidden om Zijn leiding en Zijn wijsheid, we mogen vertrouwen en bouwen op Hem, Hij is onze raadgever, God heeft hoe dan ook een plan met jouw en mij!


Lieve Heer, ik weet dat ik niet volmaakt ben, maar gelukkig is Uw plan voor ons naar Uw volmaaktheid, Dank U wel voor het ontwikkelen van een goed werk in ons allen .

Ik vertrouw erop dat U het in ons zal gaan voltooien.

in Jezus naam
31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page